divendres, 25 de desembre de 2009

Cut-cut! Hatfelfpurf.

El cos parla.

Guirot de Hatfelfpurf, cap de família dels Hatfelfpurf, es va dirigir al menjador per girar tres quarts d'hora les agulles del rellotge de cut-cut. Al mateix temps, Sziavina de Hatfelfpurf, esposa de Guirau de Hatfelfpurf,  caminava cap  a la cuina per tal d'amanir  les tomaques que feia deu minuts havia tallat.  Mentrestant, Foix de Hatfelfpurf, fill primogènit dels Hatfelfpurf, escrivia dins la seva cambra unes línies sòrdides i carregades de surrealisme a les pàgines del bloc que ara era el seu diari. Paral·lelament, Karenina de Hatfelfpurf, filla dels Hatfelfpurf, escampava una boira fàustica amb les notes del piano de la seva cambra.

De sobte, el rellotge de cut-cut va sonar: CUT-CUT!

El menjador, tres quarts d'hora més tard, va emprar les agulles del rellotge de cut-cut per girar el cap de Guirot de Hatfelfpurf,  pobra família. Al mateix temps, les tomaques ja feia deu minuts que havien caminat cap a la cuina per esposar Sziavina de Hatfelfpurf, li havien tallat el cap per amanir el terra de sang. Mentrestant, Foix de Hatfelfpurf carregava el seu voltant de surrealisme mentre que les pàgines del seu bloc escrivien la paraula llibre sobre la seva pell, les aixelles del fill primogènit dels Hatfelfpurf eren sòrdides i carregades, com un diari. Paral·lelament, una boira fàustica escampava Karenina de Hatfelfpurf pels voltants del piano, la filla dels Hatfelfpurf donava la nota.

4 comentaris:

 1. Molt bo, tio, m'agrada l'atmosfera que t'estàs creant ací. Ja ens desvetllaràs el misteri del rellotge... o el rellotge ens desvetllarà el misteri de la família Hatfelfpurf, o la família Hatfelfpurf ens desvetllarà el misteri del bloc, o qui sap, em tens enganxat.

  ResponElimina
 2. Que guapo tio! Com m'agraden estes entrades tan enrevesades... Bona manera de veure el món tio, coses d'estes que se t'ocurrixen ahi perquè si, no? bones i ben rebudes pels lectors

  ResponElimina
 3. Iep tios! Gràcies per comentar als dos.Açò és un fragment d'una historieta que vaig fer l'estiu passat. No m'agradaria explicar-vos res perquè al cap i a la fi segur que heu rebut alguna cosa d'açò i això ja em fa pixar de felicitat. Vinga maxos, a vore si feu alguna cosa als vostres blocs i puc comentar alguna cosa jo també! Salut!

  ResponElimina
 4. aixina m'agrada, que sigues agraït i que comentes als que comenten. Dins de poc et cansaràs de fer-ho, i només voldràs que comente algú per a no cotestar

  ResponElimina